29 maj 2014
15:00

Lindås/Långasjö

Referat: Gullabo/Gullaboås IF - Lindås/Långasjö

En match som vi äger från start till slutsignal, ett något skadedrabbat G/G hade i dagens match inte mycket att sätta emot. Vi fick igång rörelsen och ett bra passningsspel omedelbart, vi varierar vårt spel på ett utomordentligt sätt. I 5:e min gör vi 1-0, Linus klipper in bollen högt i bortre burgaveln. Vi har ett bra tryck men 2-0 låter vänta på sig ända till 36:e minuten, Victor C löper i djupled och får in bollen till Anton M som lägger tillrätta och pangar in bollen otagbart i krysset.
I inledningen av andra halvlek gör vi 3-0, Anton M skickar iväg en perfekt höger yttersida och en lika perfekt löpning från Anton A, fri med målvakten gör han inget misstag. Nu radar vi upp målchanser på hörnor, inlägg, frisparkar och skott. I 75:e min spelar Isak till Robban som trycker av en kanon till 4-0 och 5 min senare är det dags igen. Isak till Robban som gör sitt andra mål för dagen och avslutar målskyttet till 5-0.

En bra insats från samtliga 16 i truppen och skönt att vi fick göra lite mål samtidigt som vi fick hålla nollan.